Er op uit met de kinderen in Drenthe

Voor kinderen is de regio Norg en omstreken één groot avontuur. Naast de ruimte om te ravotten in een van de prachtige bossen en om op skeelers of met de mountainbike er heerlijk op uit te trekken, zijn er tal van educatieve, actieve maar vooral leuke uitstapjes mogelijk. Hieronder een aantal van de vele mogelijkheden.

 speelgoedmuseum Museum kinderwereld in Roden
Museum Kinderwereld is een museum boordevol oud en antiek speelgoed,
maar ook de plaats waar de allernieuwste computergames kunnen worden gespeeld.
 nienoord Familiepark Nienoord in Leek
Het Familiepark Nienoord is een recreatiepark met een grote kindvriendelijke speeltuin, kinderboerderij met diverse zeldzame huisdierrassen, modelspoor expositities en diverse modelspoorbanen met stoom- en motortractie.
 KlimAvontuur logo kleur Klimavontuur in Veenhuizen
Hier zijn klimwanden, een tokkelbaan van 120 meter lang, een MEGA-swing en abseilpunten.
Daarnaast gebruiken wij de locatie als uitvalsbasis voor overige outdooractiviteiten zoals GPS-tochten, mountainbiketochten
 outdoor grollo Outdoor Grollo
Je beleeft de natuur op een heel andere manier. In een bos van ca. 1,2 ha zijn vijf parcoursen gebouwd. Je klimt via de hindernissen van boom tot boom. De parcoursen zijn tot 7 meter hoog en bieden je uitdaging, plezier en avontuur.
 boomkroonpad Boomkroonpad in Drouwen
Een spannende tocht door de worteltunnel. Het Boomkroonpad is ook startpunt van schitterende boswandelingen door de boswachterij Gieten-Borger.
 plopsa Plopsaland in Dalen
Leuk indoor speelpaladijs voor de kleintjes. Hier kom je alle typetjes van de televisie tegen.
 gevangenismuseum Gevangenismuseum in Veenuizen
Naast je bezoek aan het museum kun je een kijkje nemen in een echte gevangenis, een rondrit maken in een oude Boevenbus of een nacht doorbrengen in een comfortabele bewaarderswoning.
 recreatiemeer ronostrand Zwemplas Ronostrand in Roden
Het Ronostrand is een recreatieplas met zandstranden en zonneweiden. Hier kun je een heerlijk dagje aan het strand doorbrengen.
 waddeneilanden De Waddeneilanden
Een heerlijk dagje vertoeven op 1 van de waddeneilanden. Picknicken in de natuur, lekker uitwaaien in de duinen, genieten van het uitzicht en de natuur.

Daarom kiezen onze gasten voor de Norgerberg

De Norgerberg is een luxe camping, gelegen midden in de Drentse bossen. Een heerlijke plek om vakantie te vieren!

5 sterren gastvrijheid

De Norgerberg biedt 5 sterren gastvrijheid. Dat begint al met een warm welkom bij aankomst op de receptie. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en doen er alles aan om u helemaal in de watten te leggen tijdens uw verblijf. 5 sterren gastvrijheid kunt u het beste zelf ervaren!

Goed weer garantie

Wij doen er alles aan om u een fijne vakantie te laten beleven. Goede sfeer, gastvrije ontvangst en prima faciliteiten kunnen wij voor u verzorgen. Wat wij niet in de hand hebben is het weer. Mocht het weer nou even wat minder mooi zijn, dan kunt u gebruik maken van onze Goed weer garantie. Wanneer u bij ons komt kamperen krijgt u automatisch de Goed weer garantie van ons.

Geen reserveringskosten

Wij vinden het leuk als u bij ons vakantie komt vieren en brengen dan ook geen reserveringskosten in rekening. En mocht u onverwacht uw reservering willen wijzigen denken we graag met u mee. Een stukje service van de Norgerberg!

Kindvriendelijk

Ga je mee op ontdekkingsreis door het bos en knutselen? Of liever een beetje aanmodderen in de waterspeeltuin of een sportief spel spelen? Vervelen tijdens de vakantie, daar kom je bij ons niet aan toe! Wist je trouwens al dat we speciale kinderbungalows hebben? Het speelgoed staat al voor je klaar, dus laat de vakantie maar beginnen!

groepen
groepen
groepen
groepen
image1

Plattegrond

Verken online de camping en zoek uw favoriete plek uit op de plattegrond.

image2
blockimage2

Vraag onze brochure aan

Download onze brochure of vraag deze per post aan en lees alles nog eens rustig na.

image3
image4
blockimage3

Nieuwsbrief Inschrijven

Als eerste het laatste nieuws in uw inbox? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Plattegrond

Verken online de camping en zoek uw favoriete plek uit op de plattegrond.

blockimage2

Vraag onze brochure aan

Download onze brochure of vraag deze per post aan en lees alles nog eens rustig na.

blockimage3

Nieuwsbrief Inschrijven

Als eerste het laatste nieuws in uw inbox? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.