Bungalow geschikt voor mindervaliden

Iedereen gaat graag op vakantie, dus waarom zou een lichamelijke handicap of beperking u daarbij in de weg staan? De Norgerberg heeft een bungalow aangepast en geschikt gemaakt voor mindervaliden, zodat wij iedereen een geweldige vakantie kunnen laten beleven.

Aangepaste bungalow

De Norgerberg heeft een bungalow voor 12 personen aanpast voor mindervaliden. Dat betekent niet alleen dat deze rolstoeltoegankelijk is gemaakt, ook de badkamer is aangepast.

De thuiszorg Vegro in Norg helpt u ook graag wanneer u daar behoefte aan heeft voor het reserveren van een tillift, hoog/laag bed o.i.d. Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen aan hun aan te geven en dan vooral genieten van een welverdiende vakantie.

Onze bungalows

Aangepaste faciliteiten

Niet alleen de bungalow is er op ingericht om mindervaliden een fijne vakantie te bezorgen. Ook ons restaurant heet u graag van harte welkom. Bospaviljoen de Norgerberg beschikt namelijk niet alleen over een uitstekende menukaart, ook de toiletten zijn aangepast en volledig rolstoeltoegankelijk.

Drenthe ontdekken

De Norgerberg ligt in een prachtig stukje Drenthe. Doordat door heel Drenthe verharde fietspaden door de natuur liggen, kunt u ook met een rolstoel genieten van de prachtige omgeving. Het dorpje Norg is een zeer gezellig pittoresk dorpje, met kleine winkeltjes, maar ook gezellige terrasjes en restaurants. Ontdek Drenthe!

Lees minder

Daarom kiezen onze gasten voor de Norgerberg

De Norgerberg is een luxe camping, gelegen midden in de Drentse bossen. Een heerlijke plek om vakantie te vieren!

5 sterren gastvrijheid

De Norgerberg biedt 5 sterren gastvrijheid. Dat begint al met een warm welkom bij aankomst op de receptie. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en doen er alles aan om u helemaal in de watten te leggen tijdens uw verblijf. 5 sterren gastvrijheid kunt u het beste zelf ervaren!

Kleinschalig en bosrijk

  Onze bungalows liggen midden in het bos. Waar u ook naar buiten kijkt, u kunt altijd de konijntjes zien huppelen, eekhoorntjes zien spelen en de vogels horen fluiten. Door de kleinschalige opzet van ons bungalowpark kunt u optimaal genieten van privacy, rust en natuur. Puur genieten bij de Norgeberg!  

Geen reserveringskosten

Wij vinden het leuk als u bij ons vakantie komt vieren en brengen dan ook geen reserveringskosten in rekening. En mocht u onverwacht uw reservering willen wijzigen denken we graag met u mee. Een stukje service van de Norgerberg! 

Kindvriendelijk

  Ga je mee op ontdekkingsreis door het bos, knutselen en koekjes bakken? Of liever een beetje aanmodderen in de waterspeeltuin of een sportief spel spelen? Vervelen tijdens de vakantie, daar kom je bij ons niet aan toe! Wist u trouwens al dat we speciale kinderbungalows hebben? Het speelgoed staat al voor de kinderen klaar, dus laat de vakantie maar beginnen!  

groepen
groepen
groepen
groepen
image1

Plattegrond

Verken online de camping en zoek uw favoriete plek uit op de plattegrond.

image2
blockimage2

Vraag onze brochure aan

Download onze brochure of vraag deze per post aan en lees alles nog eens rustig na.

image3
image4
blockimage3

Nieuwsbrief Inschrijven

Als eerste het laatste nieuws in uw inbox? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Plattegrond

Verken online de camping en zoek uw favoriete plek uit op de plattegrond.

blockimage2

Vraag onze brochure aan

Download onze brochure of vraag deze per post aan en lees alles nog eens rustig na.

blockimage3

Nieuwsbrief Inschrijven

Als eerste het laatste nieuws in uw inbox? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.